Модић „куца“ на врата првог тима Милана

Андреј Модић везни играч Милана у завршеним квлификацијама Елитне рунде, био је један од најбољих појединаца у јуниорској репрезентацији Босне и Херцеговине. Репрезентација се није успјела квалификовати за „Еуро“ из групе са Украјином, Црном Гором и Пољском. Талентовани фудбалер који је поникао у млађим категоријама которварошке Младости, показао је на овим квалификационим утакмицама сву раскош свог талента.
Могу бити задовољан својом игром у овим квалификацијама, али не баш и резултатом, с обзиром да смо се заиста надали како ћемо се пласирати на „Еуро“. Мислим да је прва утакмица против Украјине и пресудила. Водили смо 1:0, а онда смо примили случајно гол и то из безазлене ситуације и искрено жалим због пропуштене прилике, јер сматрам да смо имали одличне шансе за то – каже Модић, који је већ сакупио неколико наступа и за младу селекцију БиХ и то још у прошлим квалификацијама, иако је у то вријеме имао тек 18 година.
Од овог которварошког фудбалског бисера у италијанском гиганту Милану очекују много. У посљедњих неколико утакмица „росоњера“ Модић се налазио на клупи за резервне играче.
Истина је да нам ове сезоне иде лоше, али вјерујем да ће се Милан у наредним сезонама вратити у Европу и сам врх италијанског фудбала. Клуб је тренутно у фази продаје и увјерен сам да ће нови власник довести и нека појачања како би Милан поново заузео своје мјесто у Италији. Што се мене тиче, продужио сам уговор на још три године и своју будућност видим на Сан Сиру“, али ко зна шта будућност доноси – рекао је Анреј Модић један од најбољих младих играча са ових простора.