У сусрет Избору најбољих спортиста општине Котор Варош за 2014.годину, представљамо Вам, ФК „Младост“ у 2014. години

Фудбалски клуб „Младост“ Котор Варош је један од наших најстаријих спортских колектива. У сезони 2013/14, такмичио се у Подручној лиги Бања Лука, у којој је успио освајити прво мјесто, и на тај начин су се наши фудбалери пласирали у Регионалну лигу – група Запад. Након првог дијела сезоне ФК „Младост“ заузима 9. мјесто у конкуренцији 16 екипа. На свечаној академији поводом обиљежавања 81. године постојања Подручног фудбалског савеза и 46. година Градског фудбалског савеза Бања Лука, наш фудбалски клуб је добио низ признања. За најбољег играча Подручне лиге Бања Лука у сезони 2013/14, проглашен је Игор Вученовић, за најбољег стрелца Милко Бабић, док је признање за најбољег тренера добио Бранко Понорац.
Кадетска и пионирска екипа, наступали су протекле године у Лиги младих Подручног савеза бања Лука, док су пјетлићи наступали у Фудбал френдс лиги узраста од 2002 до 2006 годишта.
Да се у клубу веома успјешно ради и са млађим категоријама, говоре и освојене награде и признања од стране Подручног Фудбалског савеза, за наше фудбалске наде, пионира Младена Жарића и кадета Срђана Јурића. Фудбалски клуб Младост Котор Варош тренутно броји 140 активних чланова.