Авдић и Радивојевић головима и Кутић одбраном пенала, донијели прва три бода са стране

„Младосташи“ су коначно успјели у 11 колу да прекину лош низ резултат на гостовањима и упишу прва три бода на страни. Побједом против екипе „Раван“ од 2:1, из Међеђе носе цијели плијен у Котор Варош.

Да су дошли по три бода, Которварошани су показали одмах на почетку утакмице. Младен Ђукић у 3 минуту одлично асистира Месуду Авдићу и овај излази сам пред голмана и пласира лопту у мрежу домаћих и показује да је велики таленат и играч за будућност „Младости“. А да је један од најбољих голмана лиге, Милен Кутић је доказао у 28 минуту, када судија, послије играња руком Хаџиселимовића, досуђује пенал за домаћу екипу „Раван“, али одлични Кутић брани пенал и показује да поређење са голманом Црвене Звезде, Борјаном, није случајно. Да ријеши све у првом полувремену могао је Младен Ђукић у 44 минуту, али му зицер скида голман домаћих.

Друго полувреме почело је као и прво. Играо се 57 минут, соло продор Бењамина Радивојевића и одличан ударац лијевом ногом са неких 18 метара и погађа саме рашље и доводи „Младост“ у водство од 2:0. Домаћи фудбалери су онда преузели иницијативу и нападали. Успјели су у 85 минуту да смање на 1:2. Али више од тога нису могли и остало је 2:1 за госте из Котор Вароша.

Овом побједом, „Младосташи“ су показали да су у одличној форми и да у наредним колима нико против њих неће бити фаворит, било то у Котор Варошу или на страни.