Безбједност грађана на првом мјесту

Начелник општине Котор Варош Зденко Сакан организовао је пријем за новоименованог командира Полицијске станице Котор Варош Драгана Божичковића и том приликом је разговарано о бројним темама, на првом мјесту о стању сигурности на подручју општине и унапређењу заједничких пројеката какав је напримјер видео надзор.

Заједничка оцјена учесника састанка је да се, у циљу безбједности пјешака и свих учесника у саобраћају, санкционишу они који крше прописе и угрожавају сигурност како пјешака тако и других учесника у саобраћају.

Командир Полицијске станице Драган Божичковић је истакао да ће полиција као и до сада радити све оно што јој закон дозвољава како би сигурност грађана била на првом мјесту и како би се заштитила лична имовина.

Он је напоменуо да је сарадња са локалном заједницом била на веома високом нивоу, те да ће бити настављена у наредном периоду.

„Полиција ће увијек бити ту за грађане и сарадња са начелником и службама ће бити настављена, а све како би се грађани осјећали сигурно и заштићено“, нагласио је Божичковић.

Начелник Сакан је рекао да општина стоји на располагању Полицијској станици у пуном капацитету, јер је Полиција јавни сервис свих грађана.