Дани отворених врата у Котор Варошу

Полицијска станица Котор Варош организовала је Дан отворених врата поводом обиљежавања Дана полиције Републике Српске – 4. априла.

Полицију је данас посјетило тридесетак малишана старије вртићке групе из ЈУ Дјечији вртић “Лариса Шугић” и ученици других разреда централне Основне школе “Свети Сава” који су имали прилику да се боље упознају са основним правилима у саобраћају, употребом средстава силе, техником, наоружањем, опремом за вршење увиђаја итд.

“На овај начин најмлађима се жели приближити рад полицијских службеника и указати на неке опасности у свакодневном животу, те објаснити како најлакше затражити помоћ полиције“, поручили су из Полицијске станице Котор Варош.

Малишане је посебно развеселило разгледање службених возила у којима су сједили, а посебно на мотоциклу, те обилазак службених просторија и дружење са запосленима у полицијској станици.

На сам Дан полиције, 4. априла, код спомен-плоче у просторијама Полицијске станице Котор Варош биће служен парастос за погинуле полицајце у одбрамбено-отаџбинском рату.