„DS SOCKS FOR YOU“-ЧАРАПЕ ЗА ТЕБЕ у акцији помоћи Сари Недић

Бренд персоналних чарапа „DS SOCKS FOR YOU“ , чији је власник млади Которварошанин Стефан Жарић, од 09.06. до 09.07.2023. године донира 50% од сваке продаје за потребе лијечења наше суграђанке Саре Недић.


Тиме се Стефан на својствен и оригиналан начин укључио у широку друштвену акцију прикупљања финансијских средстава за лијечење Саре Недић.


У изјави за наш портал Стефан наводи:


„Сара је храбри појединац који се суочава са изазовом тешке болести, али заједно јој можемо пружити подршку и наду. Куповином персонилизираних чарапа, не само да ћете добити удобани стилизован производ за своја стопала, већ ћете такођер пружити драгоцјену финансијску подршку“.


„Ваша донација ће бити искориштена за покривање трошкова лијечења, медицинских помагала, терапија и свега што треба како би се вратили здрављу.Ваша подршка има моћ да промијени животну причу и помогне у стварању новог поглавља пуног наде и оздрављења“.


„Придружите нам се у овој хуманитарној акцији и пружимо Сари сву подршку коју заслужује. Ваша куповина персоналних чарапа није само модна одлука, већ и чин доброте који може имати значајан утицај на нечији живот. Захваљујемо вам на вашој подршци и увјерени смо да заједно можемо створити позитивну промјену и пружити наду онима којима је најпотребнија“.


Више информација о бренду можете пронаћи на веб порталу и Инстаграм профилу.