Фирме „Грађус“, „МГ Деко“ и „МГ Систем“ подржале акцију „Пакетић пун љубави“

Фирме „Грађус“, „МГ Деко“ и „МГ Систем“ из Котор Вароша подржале су акцију „Пакетић пун љубави“ коју организује Мјесна заједница Котор Варош. Циљ акције је да се овогодишњим поклон пакетићима обрадују дјеца која припрадају некој од рањивих категорија друштва. У овим данима поста и празничног даривања поменуте фирме су доказале да су хумане компаније и у складу са својим могућностима обрадовале су одређен број малишана.

Подршку су дала и бројна физичка лица као и представници Актива младих Српске демократске странке из Котор Варош који су скупили 80 пакетића.

С тога, се обраћамо и Вама да у складу са својим могућностима донирате одређен број пакетића.

Садржај пакетића може бити разнолик (грицкалице, сокићи, кексићи, школски прибор и дидактички материјал, играчке, одјећа и обућа).

Акција се реализује у периоду од 02.12. до 30.12. 2020. године.

Садржај пакетића се предаје у просторијама Мјесне заједнице Котор Варош (објекат кино сале, улаз од игралишта) у периоду од 07 до 20 часова уз претходно контактирање на број телефона 065/207-326 (Станко Тепић).

Кроз ову акцију заједно са Дједом Мразом, Бака Мразицом и Вилом мјесна заједница Котор Варош је прошле године обрадовала преко 100 дјеце из ове мјесне заједнице.