Фудбалски ветерани у Момићима обиљежили јубилеј

Фудбалски ветерани Котор Вароша, који дјелују у оквиру Удружења за промоцију и значај спортске рекреације, обиљежили су у Момићима мали јубилеј – пет година успјешног рада и постојања.

Била је то прилика да се сумирају утисци, испричају анегдоте са бројних путовања, али и да се направи оквирни план око организације традиционалног 3. Међународног турнира пријатељства, који ће се одржати у Котор Варошу од 4. до 6. октобра уз учешће осам екипа.

Домаћини дружења су били Жељко, Неђо и Дарко Момић, истински пријатељи Удружења и људи који својим ангажманом и залагањем помажу рад ветерана у свакој прилици.

У прекрасном амбијенту и сјајној атмосфери, уз богату трпезу и традиционална јела овог краја, ветерани су накратко предахнули од бројних активности и напунили батерије за наредне сусрете.

Ми смо одлучили да сваке године угостимо спортске амбасадоре Котор Вароша у првој недјељи августа, тако да ће ово дружење постати традиционално“, истакао је Неђо Момић који је предао поштење предсједнику Удружења за промоцију и значај спортске рекреације Слободану Петровићу.

Ветерани су одиграли и ревијалну утакмицу у којој је резултат био у другом плану, али и на захтјевном терену су показали да им године не представљају проблем.

Захвални смо домаћинима на гостопримству и жељи да нас угосте, а нема сумње да ћемо се сваке године окупљати у овој „оази мира“ у Момићима“, поручили су ветерани.

Била је то прилика да се уруче и пригодни поклони Дарку и Жељку Момићу, али и Маринку Јурићу, који је прославио рођендан у кругу драгих људи.

За мјесец дана Которварошани ће бити гости ветерана Радника из Урија, гдје ће на престижном турниру у великом фудбалу одмјерити снаге са домаћином и екипама из Трогира, Домжала и Новог Места.