К.М.Ф. „Котор Варош“ започео припреме утакмицом против репрезентације Полиције

Клуб малог фудбала „Котор Варош“, утакмицом против репрезентације Полиције, започео је припреме за нову сезону, у којој ће играти у Првој футсал лиги Републике Српске.

Тренеру Владану Ђекановићу одазвали су се сви играча, осим повређеног Александра Тепића и оправдано одсутних, голмана Стефана Пејаковића и играча, Сенедина Татара, Ромарија Хаџиселимовића и појачања Слађенка Јанковића. На прозивци су били голмани Владан Максимовић и Здравко Вучановић, те играчи, Бојан Ђекановић, Лале Башић, Горан Малијевић, Немања Ступар, Младен Ђукић, Хибић Ахмет, Хибић Насмир и Дамјан Крагић, док су, Енис Мушановић, Мирослав Недић, Обрад Стојановић, Никша Глигић и Драган Верић, који ће такође наступати за екипу тренера Ђекановића, у овој утакмици играли за селекцију Полиције, која се припрема за наступ на турниру у Холандији.

Иако је резултат у овој утакмици био у другом плану, полицајци су побједила са 4:1. Све поготке су постигли играчи К.М.Ф. “ Котор Варош“, Верић три и Недић један за полицију, а Башић је био стрелац за домаћу екипу.

Тренер Владан Ђекановић рекао је да је веома задовољан играчима које ће имати на располагању и да су амбиције врх табеле у Првој футсал лиги РС.