КМФ „Котор Варош“ на корак од завршног турнира Омладинског првенства РС

Омладинска екипа КМФ „Котор Варош“ у елиминационој фази Омладинског првенства Републике Српске за играче рођене 2000. године и млађе, протеклог петка је узбудљивој и квалитетној футсал представи савладала у комшијском дербију екипу Челинца, резултатом 4:3. Утакмица се играла у которварошкој спортској дворани. Гости су боље отворили утакмицу и већ у другој минути преко Живковића повели са 0:1. Исти играч се уписао у стрелце и осам минута касније за већ великих 0:2. Домаћин се послије тога „пробудио“ и приказао нешто агилнију игру која је резултирала поготком Гламочака за смањење резултата на 1:2, што је био коначан резултат првог дијела игре. Ако су гости боље отворили прво полувријеме, друго боље отварају наши футсалери који преко Николе Жарића долазе до изједначења 2:2. Жилави Челинчани се не предају, Живковић у 25. минуту постиже свој трећи погодак за још једно вођство гостију, овог пута на семафору је било 2:3. Потом домаћи крећу у завршну офанзиву ка голу Васиљевића, и у 32. минути за изједначење погађа Милан Жарић. У самом финишу утакмице Которварошани долазе до минималне предности пред реванш меч у Челинцу. У 39. минуту Вунић, уиграну акцију своје екипе претвара у вођство од 4:3 и постаља коначан резултат овог дуела.

 

KМФ KОТОР ВАРОШ – KМФ ЧЕЛИНАЦ 4:3 (1:2)

Спортска дворана Kотор Варош, Судије: Ратко Kунић и Томислав Грачанин, Стријелци: Гламочак, Н. Жарић, М. Жарић, Вунић (КМФ „Kотор Варош“), Живковић 3 (КМФ „Челинац“)

KМФ Kотор Варош: Васиљевић, Чупић, М. Жарић, Пејаковић, Јусић, Н. Жарић, Гавриловић, Божичковић, Пуцаревић, Гламочак, Максимовић, Вунић

KМФ Челинац: Моравац, Живковић, Станић, Вуковић, Радујковић, Борић, Данојевић