Комедија „Ја ћаћа“ насмијала Которварошане

Вечерас је у которварошкој кино сали изведена стенд ап комедија у извођењу Душана Јокића.

Комичар, Душан Јокић, которварошкој публици представио се новом представом „Ја, ћаћа“ чија је тематика посвећена његовој новој улози-улози родитеља, а било је ријечи и о томе како комплетно друштво утиче на очинство, мајчинство и родитељство.

„То је једна аутобиографска представа, намијењена свима који размишљају о родитељству, тј. осврт на ову тему из двије крајности“, навео је Јокић за портал Центар за културу, спорт и информисање и нагласио да је ово његов први самостални наступ у Котор Варошу.

Организатори ово комедије су Мјесна заједница Котор Варош и ЈУ „Центар за културу, спорт и информисање“ , док је организацију подржао и адвокат Жељко Бубић.

„Поред свих акција које смо урадили досад, овом представом желимо да нашим суграђанима бар на кратко скренемо мисли са свакодневних  обавеза. Душан Јокић је један од најталентованијих комичара са наших простора и збога тога смо њега изабрали да нас насмије и увесели. А тема саме представе је права септембарска тема кад дјеца полазе у школу и кад се многи родитељи требају снаћи у још једном новом изазову“, рекао је предсједник МЗ Котор Варош,  Станко Тепић.

Комичар Душан Јокић, дио је познате позоришне групе „Акт Алија Сиротановић“ из Бањалуке, а самостално наступа од 2013. године. Има пет представа у којима је обрадио теме из свакодневног живота, од политике до мушко-женских односа. Наступа широм Републике Српске, у Србији и Хрватској.