Котор Варош домаћин фудбалским ветеранима из Крања, Апатина и Старе Пазове

 У организацији општине Котор Варош и Удружења за промоцију и значај спортске рекреације Котор Варош 2. септембра 2017. године са почетком у 12.00 часова у спортској дворани одржаће се 1. Међународни турнир пријатељства у малом фудбалу.

На турниру у малом фудбалу учествоваће фудбалски ветерани из Крања, Апатина, Старе Пазове и Котор Вароша.

Турнир има за циљ промоцију општине Котор Варош и рекреације као здравог начина живота, а учешће екипа из три државе бивше Југославије довољно говори о његовом значају и квалитету.

Одлучили смо се за организацију овог турнира јер желимо да на једном мјесту размијенимо искуства и међусобно се боље упознамо, а наша жеља је да он постане традиционалан у будућности“, истакао је предсједник Удружења Слободан Петровић и додао су на турниру требали учествовати и ветерани из Мурске Соботе, али ће тог викенда наступати на турниру у Словачкој.

Захваљујући начелнику општине Котор Варош Зденку Сакану и бројним пријатељима Удружења за промоцију и значај спортске рекреације створени су сви сви предуслови да се гости осјећају пријатно боравећи у Котор Варошу.

Наша обавеза је да будемо добри домаћини и узвратимо за гостопримство пријатељима из Словеније и Србије, а поред њих турнир и заједничко дружење ће увеличати еминентни фудбалски радници из региона“, додао је Петровић.

Улаз је бесплатан за посјетиоце у спортској дворани, а за све њих обезбијеђено је и точено пиво током трајања турнира. Играће се по систему свако са сваким, а након шест одиграних утакмица биће познат и први побједник Међународног турнира пријатељства „Котор Варош 2017“.