Которварошанин на челу Међимурског фудбалског савеза

– У Хотелу Парк у Чаковцу одржана је изборна Скупштина Међимурског фудбалског савеза. Досадашњи предсједник Мато Кљајић добио је нови четверогодишњи мандат једногласном подшком свих 65 делегата.

Мато Кљајић је рођени Которварошанин, који је 1979. године отишао у Међимурје. Истакао се својим ангажманом и преданим радом у Хрватском фудбалском савезу, гдје је тренутно један од првих сарадника предсједника Давора Шукера.

Након што је добио нови мандат Кљајић је рекао да га велика подршка испуњава задовољством.

„Приоритет су дјеца и рад с младима, гдје смо направили велике помаке и тако ће бити и убудуће, а у плану је изградња терена са вјештачком травом, како би клубови могли несметано тренирати у зимском периоду“, нагласио је Кљајић.

Фудбалски ветерани Котор Вароша су недавно били Кљајићеви гости на утакмици Лиге нација Хрватска – Шпанија, уручивши му при том пригодне поклоне.

„Хвала мојим земљацима на подршци, вјерујем да ћемо у будућности сарађивати на обострано задовољство, а наредне године ће и ветерани из Неделишћа учествовати на традиционалном турниру пријатељства у Котор Варошу“, поручио је Кљајић.

Већ сада ће се може рећи да ће наредни турнир бити најмасовнији до сада, јер ће поред екипа из Апатина, Сокобање, Старе Пазове и Крања учествовати и екипе из Неделишћа и братског Херцег Новог, јер су ветерани Игала потврдили свој долазак.