Которварошким ветеранима пријало гостовање у Голубинцима

Фудбалски ветерани из Котор Вароша су јуче гостовали у Голубинцима гдје су одмјерили снаге са ветеранима „Јадрана“ и у три утакмице остварили двије побједе и један пораз, што им је било довољно да наставе тријумални низ који траје пуне двије године.

Играло се у новоизграђеној дворани по систему 4+1, а након побједе од 5:0 у првој утакмици и пораза од 3:2 у другој услиједио је одлучујући меч у којем су Которварошани славили резултатом 3:2.
Ово је треће гостовање у Голубинцима које ће остати у лијепом сјећању, а за тако нешто су се побринули домаћини дружења, који су Которварошанима поклонили урамљену фотографију са прошлогодишњег финалног меча 2. Међународног турнира пријатељства.
„Резултати утакмица су у другом плану, оно што нас спаја је искрено пријатељство и заједничка жеља да оваква дружења трају још дуго на обострано задовољство“, рекао је представник „Јадрана“ Миодраг Сердар.
На дружењу послије утакмице Которварошани су уручили пригодне поклоне ветеранима „Јадрана“ и при том заказали нови сусрет крајем септембра мјесеца у граду на обалама Врбање.
„Још у нама постоји ентузијазам за утакмице и дружења, јер тако одржавамо кондицију и склапамо пријатељства. Наши пријатељи из Голубинаца су се показали као сјајни домаћини и овом приликом бих се захвалио на гостопримству и пажњи коју су нам пружили“, истакао је Борис Новаковић.
Времена за одмор нема када су у питању фудбалски ветерани, јер већ за 14 дана очекује их Међународни турнир у Сокобањи уз учешће четири екипе.