Мајсторије Недића и Ђекановића за нова три бода футсалера

Пред више од 200 стотине гледалаца, синоћ су у которварошкој спортској дворани футсалери Котор Вароша, у оквиру 10. кола Друге Лиге РС – Група Запад, поразили неугодне госте екипу КМФ „Дервента“ резултатом 4:2. И једна и друга екипа су у меч ушле веома опрезно, али у таквој игри боље су се снашли гости, и већ у почетној фази сусрета головима Ђекића у 6 и Симића у 7. минуту, из добро изведених контаранапада дошли у вођство до 0:2. Домаћин до даха долази захваљујући извнредним головима капитена Недића који се у стрелце уписује у 11 и 16. минуту, и на тај начин поставља коначан резултат првог полувремена, 2:2. Други дио игре протекао је у потпуној доминацији домаћина, а добра игра резултирала је са двије мајсторске футсал бравуре расположеног Ђекановића, који погађа у 29 и 37. минуту, за сигурну и заслужену побједу Котор Вароша. Као и у претходним утакмицама вјетар у леђа нашим футсалерима давали су током читаве утакмице неуморни „Јазавци“. У наредном 11. колу наша екипа је слободна. В.Ђ.

КМФ „Котор Варош“ –КМФ „Дервента“ 4:2 (2:2)
Спортска дворана Котор Варош, Гледалаца: 200, Судије: Жељко Вукић (БЛ), Вања Ајдер (БЛ), Марио Јелић (БЛ), Делегат: Горан Балабан (БЛ), Стријелци: Мирослав Недић 2 (11 и 16. мин.), Бојан Ђекановић 2 (29 и 37. мин) – КМФ „Котор Варош“, Дејан Ђекић (6. мин), Синиша Симић (7. мин.) – КМФ “Дервента“.

КМФ „Котор Варош“ : Вучановић, Кнежевић, Недић 2, Малијевић, Башић, А. Хибић , Б. Ђекановић 2, Глигић , С. Ђекановић, Стојановић , Н. Хибић, Крагић.

КМФ “Дервента“ : Алексић, Новић, Ж. Симић, Вујичић, Трутина, Плиснић, Ђекић 1, С. Симић 1, Брковић, Станић.