Најљепши поклони за 8. март из „Куће радости“

Најљепши поклони-„ПОКЛОНИ РАДОСТИ“ за МАЈКЕ-највећу подршку у животу сваког дјетета уз помоћ донатора направљени су управо у „Кући радости“.

Још једну креативну радионицу малишана „Куће радости“ поред мириса пецива зачинили су најслађи осмијеси и граја одушевљених малишана који су се опробали и у кулинарским вјештинама правећи пецива и колаче за данашњи празник- 8. март.

Ни ова радионица није прошла без поклона, пецива и цвијеће поклонили су Драган Јуричевић, власник пекаре „Традиција“ и Емина Тепић испред цвјећаре „Тепић“ која је спонзорисала цвијеће за све мајке и изразила жељу да „Кућу радости“ прати и у будећем раду.

Поред пекаре „Традиција“ и салона цвијећа „Тепић“ акцији се придружио и Предраг Тешић, начелник Одјељења за привреду општине Котор Варош, који је куповином више честитки подржао рад „Куће радости“.

Поводом 8. марта у “Кући радости” су одржане још двије радионице током којих су малишани и родитељи израђивали накит и честитке, а њихови радови су јуче продавани у робној кући “Квимпекс”.


Управа Центра за породицу “Куће радости” захвалила је свима на учешћу и препознавању значаја њихових активности.