Њемачка компанија уз которварошке фудбалске ветеране

Да се добар глас далеко чује најбоље свједочи подршка из Њемачке од компаније „Јуса прозори и врата“ фудбалским ветеранима Котор Вароша, који већ четврту годину дјелују у оквиру Удружења за промоцију и значај спортске рекреације Котор Варош.

Бројна гостовања у земљама бивше Југославије и организација највећег међународног турнира, који се већ двије године одржава у Котор Варошу, били су повод разговора представника фудбалских ветерана из Котор Вароша и власника њемачке компаније, у оквиру дјелују которварошки „Техномонт“ и прњаворски „Технопласт“,  о могућим видовима сарадње.

Захваљујући Елвиру Јусићу, власнику и директору предузећа „Јуса прозори и врата“, набављено је 20 комплета спортске опреме у којима ће ветерани са поносом наступати на предстојећим утакмицама.

Као Которварошанину изузетно ми је драго што у граду на обалама Врбање постоји једна здрава спортска прича у којој су дружење и пријатељство без граница на првом мјесту. Слободно могу рећи да је ријеч о изузетним спортским и људским величинама који су у овом тренутку најбољи амбасадори Котор Вароша“, истакао је Јусић и позвао све которварошке привреднике да подрже напоре и ентузијазам фудбалских ветерана у жељи да достојно презентују истинске вриједности овог града.

Слободан Петровић, предједник Удружења за промоцију и значај спортске рекреације Котор Варош, се захвалио Јусићу на изузетно вриједном поклону, истичући да ће све наредне планиране активности фудбалских ветерана бити лакше оствариве.

Он је препознао активности которварошких фудбалских ветерана и са задовољством се придружио нашем спонзорском пулу, а на нама је да оправдамо бренд компаније на предстојећим турнирима“, поручио је Петровић.

Которварошки фудбалски ветерани су освајачи бројних турнира и добитници многобројних признања у Србији, Хрватској и Словенији, носиоци су једног од највиших општинских признања, а проглашени су и за амбасадоре спорта, јер својим наступима у иностранству и земљама окружења промовишу локалну заједницу, рекреацију и здрав начин живота.

Предстојећег викенда которварошки фудбалски ветерани учествоваће на међународном турниру у Апатину, а у петак ће бити гости угледног привредника из Сомбора Мирослава Лазендића.