Пекотека „Мања“ тражи раднике, ускоро нова пословница и у нашем граду

“Крајина клас” д.о.о. Бањалука ускоро отвара малопродајни објекат пекотеке “Мања” у Котор Варошу

Потребно 5 радница за рад у пекотеци Мања – Котор Варош

Све заинтересоване кандидаткиње које би жељеле да постану дио тима водеће пекарске и посластичарске индустрије у Републици Српској и Босни и Херцеговини могу се пријавити путем онлине форме на: www.мања.ба/запослење

или лично у просторијама управе у Бањалуци(Пресначе бб, Дебељаци)

Идеална кандидаткиња је особа која испуњава сљедеће услове:

ü ССС – било којег смјера

ü старост од 20-35 година

ü особа женског пола (у малопродаји раде само жене)

ü познавање рада на рачунару (слање е.маил-а и познавање основних апликација windows-а, или активно кориштење апликација на смартпхоне-у)

ü пријатно понашање према купцима

ü спремност на тимски рад

ü заинтересованост за рад у услужним делатностима

Опис посла: наручивање производа (путем апликација), пријем робе (смрзнута сирова пецива и полупечена) и складиштење у хладну комору (-18), изузимање робе из коморе и печење у пећима према задатим програмима, продаја робе и издавање рачуна, одржавање хигијене објекта. Рад у двије смјене. Слободни дана, 1 или 2 у току седмице.

Обезбијеђена обука и менторство. Радно искуство није услов уколико сте спремни да учите и волите посао у услужном сектору. Радно искуство у трговини или производњи прехрамбених производа може бити предност али није услов.

Напомена: Све пристигле пријаве ће бити разматране а затим ће са кандидатима који испуњавају услове конкурса бити обаљен и усмени разговор. Кандидати ће на вријеме бити обавијештени о мјесту и времену за усмени разговор.

Припремите се за разговор, научите нешто о нама, и будите слободни да кажете све најбоље о себи!

Ваша “Мања”