Пријави се: Пузијада за бебе 1. фебруара у Делта Планету

Трговачки ланац мојМаркет у суботу, 1. фебруара, организује пузијаду за бебе, којом ће означити крај пројекта “Вратиле се роде”. За дружење уз много забаве и радости, родитељи могу пријавити своје бебе путем мојМаркет Фацебоок странице или на инфо пулту мојМаркет трговине у Делта Планету, гдје ће се догађај и реализовати. Све што је потребно јесте да доставе име, презиме и узраст бебе.
Почетак дружења предвиђен је за 11 часова, а стартни бројеви за учешће у пузијади моћи ће се преузети на лицу мјеста, у периоду од 10:30 до 11 часова.

Посебан дио догађаја биће припремљен и за тате које буду жељеле да покажу своје вјештине превијања бебе, са могућношћу освајања поклон бона у износу од 100 КМ за куповину у мојМаркет трговинама.
За све учеснике пузијаде предвиђени су поклони које су обезбиједили организатор догађаја и бренд Виолета, партнер трговачког ланца мојМаркет у пројекту “Вратиле се роде”.

“Пројекат ‘Вратиле се роде’ први пут је реализован у прољеће 2016. године, у нешто мањем обиму. Наставак пројекта услиједио је са првим даном прољећа 2018, у континуитету је трајао до краја 2019. године. У периоду од 22 мјесеца обрадовали смо преко 3260 породица поклон пакетима који су садржавали артикле корисне за родитеље и принове у првим мјесецима заједничког живота. Посебну захвалност дугујемо нашим запосленима у мојМаркет трговинама, који су додјељивали поклон пакете, те нашим партнерима, бренду Виолета, који нас је подржао од самог почетка пројекта и особљу Клинике за гинекологију и акушерство УКЦ РС”, навела је Александра Марковић, портпарол трговачког ланца мојМаркет.

У склопу догађаја, за малишане су припремљене и друге радионице – исцртавање лица, дружење са Фазонком Балонком, пуззле и цртање. Организатори очекују добар одазив на дружење за памћење, 1. фебруара у тржном центру Делта Планет, од 11 часова.