Регионални сајам привреде, пољопривреде и туризма „Котор Варош 2017“

По први пут у Котор Варошу ове године од 31. марта до 01. априла 2017. године, одржаће се Регионални сајам привреде, пољопривреде и туризма „Котор Варош 2017“ под слоганом „Покренимо привреду“.

Свечано отварање Сајма биће 31. марта са почетком у 11 часова у Спортској дворани у нашем граду.

Регионални сајам пратиће стручне конференције, предавања и пословни сусрети привредника уз богат свечани програм и бројне културно-забавне манифестације за излагаче и посјетиоце.

Централне теме сајма су Инвестициони пројекти енергетског сектора и сектора зелених инвестиција, регионални енергетски пројекти кроз регионалну сарадњу, регионално напредовање, пословни састанци компанија цијелог региона, сарадња по моделу ЈПП (јавно приватно партнерство). Обновљиви извори енергије и убрзани развој тржишта енергије из биомасе, али и енергетска ефикасност, као и нови приступ проблематици финансирања пројеката и ЕСЦО уговори, биће актуелне сајамске теме.

Паралелно са овим сајмом одржаће се сајам пољопривреде на којем ће се излагачи, пољопривредни произвођачи упознати са тренутним пројектима и доступним средствима за развој аграра и пољопривреде као гране привреде уопште.

На Регионалном сајаму  привреде, пољопривреде и туризма „Котор Варош 2017“  очекује се и учешће више од 250 представника привредника и економиста из земље и окружења, представника институција Републике Српске, Босне и Херцеговине, Србије, Црне Горе, Хрватске, Грчке, Кине, Италије, Русије, Њемачке, Швицарске, као и  представника бројних амбасада, инвеститора, финансијских институција и других.

У прилог вам достављамо:

Позивницу сајма

Пријаву за учествовање

Пријаву величине штанда

Уговор – општи услови излагања на Регионалном сајму привреде „Котор Варош 2017“

Позив спонзорима