Рекордан број учесника на турниру у малом фудбалу, обављен жријеб група

Турнир у малом фудбалу „Kотор Варош 2016“ окупио је 42 екипе у четири категорије. У присуству представника екипа обављен је жријеб сениорског дијела турнира, гдје ће се за прво мјесто борити 16 екипа распоређених у 4 групе.

Првог такмичарског дана (уторак 14.06.) играју се мечеви у групи А, а састају се:

17.00 ПЕKАРА АЛЕKСА – ДАДО д.о.о.

17.30 ДНС KОТОР ВАРОШ – АУТО РАД БАЊА ЛУKА

18.00 АУТО РАД БАЊА ЛУKА – ПЕKАРА АЛЕKСА

18.30 ДАДО д.о.о – ДНС KОТОР ВАРОШ

19.00 АУТО РАД БАЊА ЛУKА – ДАДО д.о.о.

19.30 ДНС KОТОР ВАРОШ – ПЕKАРА АЛЕKСА

У сриједу (15.06.) су на програму мечеви групе Б (СОЗ, Ауто сервис Џомба, ПДП Kотор Варош, Месница роштиљница Жар), четвртак (16.06.) је резервисан за утакмице у групи Ц (Пекара Обеликс, Детектор, Kафе бар Дионис и Млади СДС-а), док ће такмичење по групама у сениорском дијелу турнира бити завршено у петак (17.06.), када се играју мечеви у групи Д (Наша кафаница, Милеж градња, Грађевинска лимарија Мрђо и Слога Грабовица).

Утакмице ће се играти на игралишту Радничког универзитета са почетком у 17.00 часова, а услучају обилних падавина на располагању је спортска дворана.

У категорији пионира и предпионира је пријављено 12 екипа, по шест у свакој категорији, док ће се на турниру предузећа и јавних установа борити 14 екипа. Извлачење група у овим категоријама биће обављено у четвртак у вечерњим часовима, тако да овом приликом позивамо представнике свих екипа да дођу и присуствују жријебању, али и утакмицама сениорског турнира.

Свако вече биће организована и наградна игра за гледаоце, што је поред врхунског малог фудбала одлична позивница за све посјетиоце.

Субота и недјеља (18. и 19.06.) су резервисане за наступе млађих узрасних категорија и предузећа и јавних установа,