„Ролексовци“ доминантни код предпионира, „Спортековци“ код предузећа

Након пекаре „Обеликс“ која је тријумфовала у пионирској конкуренцији данас су максималан учинак у конкуренцији предпионира имали играчи Кафе бара „Ролекс“. Три увјерљиве побједе у режији Бјелошевића, Пролеа и саиграча биле су довољне да се оките титулом шампиона. Иако су играли са само пет играча друго мјесто је припало екипи Кафе бара „Нуки“, док су са истим бројем бодова, али нешто слабијом гол разликом, треће и четврто мјесто освојили СПКД „Просвјета“ и Кафе бар „Лане“. Публика је уживала у мајсторијама Тодора Чолића, Стефана Жупљанина, Саше Бјелошевића, Александра Томића, Данила Вученовића, који су показали велики таленат и пред њима је свијетла будућност.

Организатор се побринуо да оспособи игралиште Радничког универзитета до почетка турнира за предузећа и јавне установе, а утакмице у групама А и Ц су обиловале узбуђењима. У групи А Механичке конструкције су предвођене Јурићем и Петрушићем савладале састав Полицијске станице након бољег извођења седмераца, а затим су били бољи од Врбања шума. „Полицајци“ су на искуство славили против истог састава и на крају заузели друго мјесто. Из групе Ц су пласман у четвртфинале избориле двије екипе Спортека, чиме су оправдали повјерење руководства ове респектабилне фабрике.

У понедјељак (20.06) су на програму утакмице четвртфинала у сениорској конкуренцији, а пажњу привлаче дуели СОЗ – Милеж градња и Наша кафаница – ПДП Котор Варош. Ништа мање занимљиво неће бити и у мечевима Пекара „Алекса“ – Кафе бар „Дионис“ и Дадо д.о.о. – Пекара „Обеликс“. Осим врхунских домаћих играча малог фудбала публика ће на дјелу видјети мајсторе ове игре из сусједних градова (Кнежево, Челинац, Добој, Бања Лука). Очекује се рекордна посјета, а додатни мамац за посјетиоце ће бити и наградна игра и прегршт изненађења.

ПОНЕДЈЕЉАК 20.06.

17.30 СОЗ – МИЛЕЖ ГРАДЊА

18.05 ПЕКАРА АЛЕКСА – КАФЕ БАР ДИОНИС

18.40 ПЕКАРА ОБЕЛИКС – ДАДО д.о.о.

19.15 НАША КАФАНИЦА – ПДП КОТОР ВАРОШ
DSCN4985DSCN4983DSCN4988DSCN4986DSCN4984DSCN4989DSCN4990DSCN4991DSCN4992DSCN4993DSCN4994DSCN4995
DSCN4997