ТРОПИК ПОБЈЕДНИК ЗИМСКОГ ТУРНИРА „КОТОР ВАРОШ 2019“

 У организаци ЈУ „Центра за културу, спорт и информисање“ Котор Варош од 25 до 27. јануара 2019. године  одржан је традиционални зимски турнир у малом фудбалу „Котор Варош 2019“. Као и предходни година турнир се играо три дана у спортској дворани у Котор Варошу. На турниру је учестовало 16 екипа распоређених у четири групе:

 Група А
Тропик
Кафе бар „План Б“ Масловаре (1)
Спортек
Кафе бар „План Б“ Масловаре (2)

Група Б
Шипраге
Сим техник
Слога Грабовица
Дермал

Група Ц
Ветерани
Лука
Младост и искуству
Наша кафаница/Астра

Група Д
Купрешак инструктор
Кафе бар Ролекс
СП Кеђо
Ели бар

Првог дана зимског турнира у Котор Варошу одигране су утакмице у групама „Ц“ и „Д“. У групи „Ц“ прво мјесто заузела је екипа Наша Кафаница/Кафе Астра предвођена Ромаријом Хаџиселимовићем,.а друго Ветерани код којих се истакао Дамир Варошић, један од најбољих фудбалера у историји Младости.
У групи „Д“ првопласирана екипа је Инструктор вожње Купрешак, које је предводио сјајни голман Милен Кутић са неколико маестралних интервенција, и голгетер Милко Бабић који је постигао 7 голова, а другопласирана екипа је Кафе бар Ролекс, коју предводе играчи КМФ Котор Варош Сенедин Татар и Мирослав Недић.

Другог дана турнира екипа Тропика, иначе генералног покровитеља турнира, освојила је прво мјесто у групи А, предвођена сјајним голманом Бојаном Радивојевићем, док је друго мјесто заузела екипа План Б 1 Масловаре, у којој су се истакли браћа Ахмет и Насмир Хибић.
У групи Б прво мјесто заузео је Сим Техник, а друго Слога Грабовица коју предводи сјајни Бојан Ђекановић.

Трећег и финалног дана видјела се жестока борба за трофеј, који је трећу годину за редом освојила екипа „Тропика“. Они су у одличном финалу савладали екипу План Б 1 резулттом 1:0.

 У утакмици за треће мјесто Ветерани су савладали Кафе бар Ролекс резултатом 2:1.

За најбољег стријелца проглашен је Милко Бабић са 7 погодака.

 За најбољег голмана турнира заслужено је изабран Бојан Радивојевић и екипе Тропика.

Док је за најбољег  играча проглашен Немања Кнежевић такође из шампионске екипе.

Овај турнир био је специфичан по томе што су право учешћа имали само Которварошани и у једној екипи могла су  играти само два регистрована играча која су наступила у такмичарској 2018/19. години.

Генерални спонзор турнира био је Тропик, турнир су подржали Општине Котор Варош и привредни субјекати са подручја општине Котор Варош.