У ужем избору за најбоље приче за дјецу више од 40 ауторских прича ученика

У ужем избору за најбоље приче за дјецу више од 40 ауторских прича ученика – У четвртак избор 15 најуспјешнијих.

На Наградни конкурс pricezadjecu.blic.net  стигло је више од стотину ауторских прича. Стручни жири је након оцјене свих радова за објаву на сајту pricezadjecu.blic.net  одабрао више од 40 прича које су већ сада доступне најмлађим читаоцима и њиховим родитељима.

Стручни жири ће међу објављеним причама одабрати 15 најбољих чије ће ауторе компанија Блицнет наградити са таблет уређајем и додатно још са снимањем приче. Резултате избора најуспјешнијих прича Блицнет ће објавити у четвртак, 15. јула, на својим wеб сајтовима  pricezadjecu.blic.net и www.blic.net.

,,Веома нам је драго што смо заједно са ученицима и другим учесницима пројекта ,,Приче за дјецу“ креирали користан садржај за најмлађе који је у исто вријеме и забаван и едукативан. Створили смо пријатељско и стимулативно окружење на интернету које позитивно утиче на дјецу”, кажу у Блицнету.

,,Прије свега захваљујемо ученицима који су писали за млађе другаре. Показали су велику одговорност према дјеци али и велику зрелост у својим причама. Послали су сјајне поруке о другарству, љубави, различитости, у шта ћете се, сигурни смо, увјерити када будете читали приче”, поручују из Блицнета.

,,Захваљујемо на преданом раду члановима жирија Јелени Kојовић Тепић, др Славици Тутњевић и др Драгомиру Kозомари, као и илустратору Бојану Николићу који осмишљава илустрације и приче оживљава на јединствен начин. Своју захвалност овом приликом такође исказујемо медијима, министарствима просвјете и културе и компанијама које су обавјештавали о пројекту ,,Приче за дјецу“. На крају захваљујемо запосленима у Блицнету који су пуног срца подржали пројекат за дјецу и одвојили вријеме да пројекат у потпуности успије“-кажу у Блицнету.

Радници Блицнета настављају са пројектом ,,Приче за дјецу“ и спремају још једно изненађење за дјецу и родитеље о чему ће нас ускоро обавијестити.