Вученовић, Ђукић и Кутић добили позив за репрезентацију

Игор Вученовић, Милен Кутић и Младен Ђукић првотимци которварошке Младости добили су позив од селектора репрезентације ПФС Бања Лука, Владе Јагодића, да се данас прикључе репрезентативним припремама за предстојеће утакмице у оквиру КУП-а регија који организује ФС Босне и Херцеговине. Ово је још једна потврда да је Котор Варош одувијек био град богат фудбалским талентима и мајсторима најважније споредне ствари на свијету. У Младости нису били изненађени када су позиви за репрезентацију стигли на адресу клуба.

Морам да истакнем чињеницу да смо један од ријетких клубова у окружењу који у својим редовима нема играча са стране , те да су све три позвана играча прошли све млађе селекције клуба и дошлa уз стручан до првог тима. А ево сада као потврда њиховог квалитета стигао је и позив селектора Јагодића, на шта смо сви у клубу веома поносни“, рекао је тренер ФК „Младост“, Бранко Понорац.

Припреме репрезентације ће се обавити на терену ФК “Крупа“ у  Крупи на Врбасу, у оквиру којих ће бити одиграна и контролна утакмица између два репрезентативна тима. В.Ђ.