„Избор најбољих спортиста општине Котор Варош“

ЈУ „Центар за културу, спорт и информисање“ Котор Варош, је у периоду од 16. фебруара до 02. марта 2015.године, на свом званичном сајту, и путем таласа Радија Републике Српске – студија у Котор Варошу, на 88 МHz, представио рад и постигнуте резултате которварошких спортских колектива у 2014. години.

Центар је као и претходних година упутио позив општинској управи да и ове године подржи организацију манифестације “Избор најбољих спортиста општине Котор Варош“ и добио чврста увјерења да ће организација ове традиционалне спортске манифестације бити подржана. Искрено се надамо да ће тако и бити с обзиром на то да су спортисти најбољи амбасадори наше општине, па сви заједно не би смјели допустити да им се не одају заслужена признања за постигнуте резултате и поред тешке политичке ситуације у нашој локалној заједници.

Мишљења смо да политичке несугласице не могу и не смију бити препрека одржавању ове традиционалне манифестације, која је јединствена прилика да се нашим најбољим спортистима додијеле заслужене награде.

Сматрамо да се сви заједно требамо издићи изнад политичких и сваких других подјела и јасно поручити колико нам је стало до наших спортиста, који су нас безброј пута до сада обрадовали својим успјесима на такмичењима у Републици Српској и у окружењу. Центар ће учинити све што је у његовој моћи, како би ова традиционална манифестација задржала ниво који је деценијама имала.