Београдски сајам – прилика за представљање туристичке понуде општине Котор Варош

39. Међународни сајам туризма у Београду одржаће се од 23. до 26. фебруара ове године и прилика је то да се представи туристичка понуда општине Котор Варош.

Начелник Одјељења за привреду општине Котор Варош Предраг Тешић организоваће у понедјељак 13. фебруара у скупштинској сали са почетком у 11.00 часова састанак са представницима организација, удружења и привредних субјеката који желе да учествују на предстојећем сајму.

Планирано је да се на састанку размотри тренутно стање у области туризма на подручју општине Котор Варош, али и да се одреде смјернице којима би се заједно кретали у будућност и створили боље услове за туристичке активности у локалној заједници.

Београдски Међународни сајам туризма је највећа туристичка манифестација у региону југоисточне Европе гдје ће се представити најзначајније туристичке агенције, савези и организације, туристички центри, хотели, планине, бање, језера, градови, регије, ваздухопловне компаније, међународни тур оператори са свих континената.

Посјетиоци ће имати прилику да одаберу аранжмане за предстојећу туристичку сезону, али и да искористе „first minute“ понуде.

Извор:општинакоторварош