Борачка организација: Успјешно завршени избори по мјесним одборима

У складу са чланом 32. Статута Општинске борачке организације Котор Варош и чланом 2. Одлуке о расписивању и провођењу избора у Општинској борачкој организацији Котор Варош, Општинска борачка организација Котор Варош провела је изборе у 10 Мјесних борачких организација.

Предсједник Општинске борачке организације Котор Варош Гостимир Тривуновић потврдио је да су избори проведени на крајње фер и демократски начин.

„Од 07.04. до јуче 21.04.2019. године провели смо успјешно изборе на територији општине Котор Варош. Изборе смо провели у 10 мјесних заједница општине Котор Варош. Желим да се захвалим свим борачким категоријама (борцима, РВИ и ППБ) на крајње фер и демкратски проведеним изборима“ изјавио је Гостимир Тривуновић предсједник Општинске борачке организације Котор Варош.

Он је истакао да је свака Мјесна борачка органзација изабрала своје представнике који ће је представљати у Скупштини Општинске борачке организације.

„Скупштина Општинске борачке организације Котор Варош биће заказана у другој половини маја што је у складу са Одлуком о расписивању и провођењу избора у Општинској борачкој организацији Котор Варош. Сматрам да ћемо на тој скупштини изабрати најбоље представнике и предсједника борачких категорија“, закњучио је Тривуновић.