Дан жена обиљежили ветерани и њихове даме

Которварошки фудбалски ветерани су уприличили дружење са својим љепшим половинама поводом Дана жена у ресторану Хајдучке воде и тако им ставили до знања колико их цијене и поштују.

Ово, сада већ традицинално дружење, протекло је у игри, пјесми, занимљивим причама и анегдотама са путовања фудбалских ветерана и са недјељних термина, а све са жељом да са својим женама подијеле радост живота.

„Жене су украс свијета и овим гестом жељели смо показати нашу љубав и уједно колико поштујемо њихову толеранцију“, рекао је Радослав Дрљача, увијек спреман за шалу и један од оних који уноси ведар дух и здрав хумор у ова дружења.

Даме нису криле одушевљење заједничком вечером, али и поклонима који су им уручени.

Предивно нам је било и само можемо пожељети да се чешће дружимо, а за наше мужеве имамо разумијевања када остану и мало дуже послије термина, јер су у таквим годинама да највише уживају у трећем полувремену“, истакла је Славица Максимовић.

Предсједник Удружења за промоцију и значај спортске рекреације Слободан Петровић је уручио цвијеће и пригодне поклон бонове припадницама љепшег пола и том приликом им поручио да је њихова највећа срећа што су се удале за људе којима су главне врлине вјерност и оданост, за спортисте по којима је Котор Варош препознатљив.

Поштење, уз обавезу да сљедеће године окупи исту екипу, је примио Саша Вуковић, који је изразио жељу да ова дружења трају још дуго година и да се број ожењених ветерана повећа у овој години.

Уз врхунску храну и добру капљицу дружење је потрајало до касних сати, а већ од сутра ветерани крећу са припремама за одлазак у Стару Пазову и Сокобању, гдје ће у априлу и мају одмјерити снаге са тамошњим „вршњацима“.