Дани отворених врата сутра у 10.00 часова

Начелник општине Котор Варош Зденко Сакан и начелник Одјељења за привреду Срђан Ћорић организоваће сутра (четвртак) у 10.00 часова састанак са локалним привредницима у сали Скупштине општине под називом „Дани отворених врата“.

„Дани отворених врата“ се одржавају сваког првог четвртка у непарним мјесецима (јануар, март, мај, јули, септембар, новембар), а у ове дане сви заинтересовани предузетници, власници малих предузећа, сва лица која су заинтересована за покретање властитог посла, који имају одређена питања, препоруке, притужбе, идеје могу да разговарају и добију одговоре од начелника општине Котор Варош и начелника Одјељења за привреду.

„У директном контакту са предузетницима разговарамо о њиховим проблемима, потребама као и начину превазилажења истих. Оно што је у нашој могућности на локалном нивоу и што је у надлежности локалне управе ми ћемо настојати да ријешимо и тако олакшамо пословање привредних субјеката“, истакао је начелник Сакан.

Предузетништво као привредна грана на подручју општине Котор Варош има дугу традицију и запошљава значајан број радника.

Локална управа је још једном позвала све привреднике да узму учешће у „Данима отворених врата” у циљу заједничког рјешавања проблема.