Давор Драгичевић: „Институције се играју са мојим мртвим сином више од стотину дана“!

У саопштењу тужиоца о случају Драгичевић нема ниједна логична чињеница. Убиство Давида је планирано. Давид је мучен, масакриран, силован – све ово је изјавио отац покојног Давида у вечерашњој емисији „Пулс“ БН телевизије. Он је подвукао да је тренутно на сцени поновно убиство Давида Драгичевића.

Институције се играју мојим мртвим сином више од стотину дана, рекао је Давор Драгичевић у „Пулсу“, истичући да су надлежни покушали чак и да се нагоде са њим.

„Не бих сада говорио о томе. У догледно вријеме ћу рећи. Ради се и о лицима из институција, и приватним лицима“, навео је Драгичевић.

Свака нова информација је нова лаж о Давиду, каже Драгичевић.

„Био је лопов и наркоман, па самоубица, а сада није ни то, него ето оклизнуо се. Не вјерујем у то. Познајем своје дијете, знам ко је и шта је, не вјерујем злочинцима и убицама. Давид није погинуо на пјешачком прелазу, у тучи, није га нико убио из пиштоља. Ово је смишљен и организован злочин.“

Иза групе „Правда за Давида“ нема политике, тврди једна од чланица групе Даниела Ратешић Дошен.

„Неко сам ко је оперисан од политике. Бавим се хуманитарним радом, а то је племенито и не желим да неко каже да то што сам радила година, сам радила због политичких поена. Тамо гдје ја стојим, политике нема, никакве. Одговорно то тврдим“, рекла је у „Пулсу“ Даниела Ратешић Дошен.

Драгичевић напомиње да му никада није и неће бити циљ да руши Републику Српску.

„Борац сам прве категорије, ратни војни инвалид. Ја нећу да рушим ову државу. Ја сам је створио, ја не желим да је рушим. Не желим да живим у таквој држави“, рекао је Драгичевић.

Ратешић Дошен је додала да родитељи Давида Драгичевића нису извели грађане на трг у Бањалуци.

„Народ на трг је позван са чувене прес-конференције. Ми смо као грађани устали, јер је оно заиста било срамно. Сви који користе свој мозак су изашли и рекли `људи шта се ово дешава`. Је ли рат готов? шта треба – да се сакријемо у кућама, да дјецу не пуштамо напоље“, питала је она.

Борба се наставља.

„Мисле да ћу их пустити. Никада у животу! Имам за њих превише снаге“, поручио је Драгичевић и додао:

„Је ли потребно да 40 дана не одем на гроб свом сину? Да не упалим свијећу? С ким ћу Божић и славу славити? Ни са ким, у држави гдје владају сотоне.“

БН ТВ