Доза занимљивости:“Плата у необичној форми“

Овај бизарни догађај који се догодио у Америци, запалио је друштвене мреже – Послодавац је нагласио „Добио је плату и то је важно “ !

Многи људи су током свог живота наишли на подмуклог послодавца који је од свог рада направио прави пакао. Такво понашање често доводи до отказа, као што се догодило у случају човека из Џорџије, САД. Његов бивши шеф осветио се за ово на заиста креативан начин. Последњу уплату оставио је у комбију испред куће.

Неки људи могу сатима смишљати луде идеје само како би људима око себе учинили живот неугодним. Човек је доживео велику непријатност, он је заиста био разочаран поступцима свог руководиоца. Мушкарац је последњу уплату пронашао у трави испред куће у центима прекривеним непознатом уљном течношћу.

Бивши радник произвођача аутомобила Андреас Флатен напустио је посао у новембру прошле године, али од тада има проблема да стигне до своје последње плате . Власник предузећа је одбио да му je да. На крају је, међутим, Флатен добио заслужену плату, али у потпуно необичној форми. Нашао је својих 915 долара које је зарадио у последњих месец дана испред своје куће.

Новац, међутим, није био у новчаницама, већ у малим центима, који су такође били прекривени непознатом уљном материјом. Човек је на хрпи новца пронашао и уплатницу. Флатен је поступке свог бившег шефа назвао детињастим. Да би разменио новчиће за папирни новац, морао је да жртвује своје време чистећи пени течношћу. Да сакупи 90.000, требало му је лепих сат и по.

Власник аутомобила Милес Валкер рекао је локалној ВГЦЛ-ТВ да није имао појма да ли је оставио Флатена да плати у пениима испред куће или не. „Заиста се не сећам. Није битно. Добио је плату и то је важно “, рекао је сналажљиви послодавац.

Флатенова девојка Оливиа Оклеи рекла је да се нада да ће инцидент нагласити како се болесни послодавци односе према својим запосленима. Међутим, бизарни догађај се посматра са ведрије стране. „Међу толико кованица сигурно ћемо наћи неколико ретких комада. Већ сам пронашла једну из 1937. године “, открила је. Он и пријатељ су се коначно насмејали бившем шефу Флатена због овог подмуклог чина.