Екипа ПУ ,,Поледник “ побједник Илинданског турнира у Врбањцима

Синоћ је завршен Илиндански турнир у Врбањцима а побједник је екипа Планинарског удружења “Поледник” из Врбањаца. Њима је награду за освојено прво мјесто уручио генералнни спонзор турнира Бобан Филиповић власник ауто сервиса “Филип”.

Друго мјесто је припало екипи Ауто сервис Филип а награде је уручио златни спонзор Александар Петрушић.

Треће мјесто је припало екипи Продаја половних возила Дејо Челинац, а награде је уручио златни спонзор Александар Петрушић.

Најмлађа екипа турнира била је “Kоле ограде” Врбањци а награде је уручио организатор турнира Немања Сакан.

Најбољи голамн турнира био је Владан Максимовић из другопласиране екипе коме је признање и награду уручио спонзор Бобан Филиповић.

Епитет најбољег стријелца екипе овај пут је добио Дејан Трифковић коме је признање и награде уручио златни спонзор турнира Александар Петрушић.

Дејан Максимовић проглашен је за најбољег играча турнира а награду му је такође уручио Бобан Филиповић генерални спонзор турнира.

Награде за најбољу екипу турнира исто је уручио генерални спонзор турнира Бобан Филиповић.

Од стране организатора уручене су захвалнице спонзорима, за подршку у реализацији турнира без којих се не би могао организовати добар турнир, у року пар дана биће уручене и преостале захвалнице спонзорима који због оправданих разлога нису могли присустовати на турниру.

Награду за фер-плеј игру добила је екипа Пекара Кум, коме је награде уручио спонзор турнира Немања Сакан.

,,Велико хвала за спонзоре без којих ништа не би било могуће ! Видимо се и следеће године у Врбањцима са још већим наградним фондом и већим квалитетом екипа и организације. Да се традиционални Илиндански турнир са мајсторима малог фудбала на једном мјесту одржава дуго година” – изјавио је организатор турнира Немања Сакан.