„Elli bar“ odbranio titulu na streetbal turniru „Blicnet-Kotor Varoš 2015“

Ekipa „Elli bar“ je u sinošnjoj finalnoj utakmici seniorske konkurencije na streetbal turniru „Blicnet – Kotor Varoš 2015“, savladala „Pekoteku 1. maj“ rezultatom 15:8 i na taj način ponovila prošlogodišnji uspjeh. Pobjednička ekipa u sastavu, Dragan Svitlica, Mihajlo Zvonar, Miloš Mandić i najbolji igrač turnira Nemanja Nikolić posvetili su ovu pobjedu braći Bajović, Marku koji je nedavno preminuo i Milošu, treneru SKK Student,kojem su poželili brz oporavak.

„Našem treneru Milošu želimo što brže ozdravljenje, jer se radi o vrhunskom stručnjaku i još boljem čovjeku. Želio bih pohvaliti organizatore ovog turnira, koji je nama izuzetno drag, jer ga osvajamo u kontinuitetu, ali i ambijent u kojem se igra basket, jer je jedinstven u Republici Srpskoj“, istakao je član pobjedničke ekipe Miloš Mandić.
U juniorskoj konkurenciji slavila je ekipa „Pekare Obelix“ koja je predvođena fenomenalnim Denijem Varošićem u finalnoj utakmici pobijedila sastav „Caffe bar Dionis“. Varošić je proglašen za najboljeg igrača u juniorskoj konkurenciji, dok je u šutiranju trojki najprecizniji bio Goran Kalamanda i pored 23 učesnika ponio laskavo priznanje.
Na finalnoj večeri dodijeljene su nagrade za najbolje igrače u konkurenciji veterana i kadeta, priznanja su dobili Danel Draguljić i Saša Narić.

„Stigao sam iz SAD-a na odmor i imao sam ogromnu želju da nastupim na ovoj manifestaciji, a posrećilo mi se da osvojim ttiulu u veteranskoj konkurenciji. Sve čestitke organizatoru na sjajno odrađenom poslu“, naglasio je najuspješniji veteran Danel Draguljić, član pobjedničkog sastava Kocke Supersoniks.

Nagrade i priznanja najuspješnijim ekipama i pojedincima uručio je Srđan Samardžić, predstavnik kompanije Blicnet, generalnog sponzora turnira. Izuzetno uspješni organizatori ovog turnira bili su JU „Centar za kulturu, sport i informisanje“ i Opština Kotor Varoš. Turnirom u odbojci, koji će se održati sredinom avgusta, nastaviće se Kotorvaroško sportsko ljeto. V. Đurđević.