Емисија ,,Караван“ уживо из Котор Вароша 4. септембра

Општина Котор Варош наћи ће се на мапи популарне емисије „Караван“, која се емитује на Радио-телевизији Републике Српске и која ће бити емитована уживо у нед‌јељу 4. септембра са платоа испред нове зграде локалне управе.

Емисија ће трајати од 16 до 19.30 часова и одвијаће се из студија који ће бити постављен на платоу испред нове зграде Општинске управе и у којем ће водитељи дочекивати саговорнике из друштвеног, културног и јавног живота Котор Вароша, а гледаоци ће бити у прилици да виде и мноштво занимљивих прилога.

У троипочасовној емисији биће представљени туристички и други потенцијали Котор Вароша, вјерске и културно-историјске знаменитости, талентовани појединци, честити домаћини, успјешни привредници и пољопривредници, људи са необичним занимањима, спортисти, културно-умјетничка друштва…

Специјални гост ”Каравана” биће популарни пјевач Мирослав Илић, који ће отпјевати неколико пјесама, а од 21 час одржаће са бендом цјеловечерњи концерт за Которварошане и све госте из сусједних општина на платоу испред нове зграде Општинске управе, на којем ће извести највеће хитове у каријери дугој пет деценија.

Покровитељ концерта је Општина Котор Варош.

Позивају се грађани Котор Вароша, а и других општина и градова у окружењу, да 4. септембра од 16 часова буду наши гости, посјете простор испред репрезентативног објекта локалне управе за вријеме трајања емисије и дођу на концерт познате регионалне музичке звијезде.