Филм ,,ОЛУЈА“ и анимирани филм ,,Кикорики“16 ог фебруара у Котор Варошу

Филм Милоша Радуловића ,,ОЛУЈА“ биће приказан 16-ог фебруара у которварошкој кино сали почетком од 20:00 часова, а цијена улазница износиће 5 КМ.

ОЛУЈА је филм – драма о рату испричана из угла обичног човјека кога маестрално глуми Јово Максић у улози Илије, чији је једини циљ да заштити и сачува своју породицу, огњиште и село у ком је одрастао са друговима који су му силом прилика постали саборци, а чије се животне приче  преплићу. У жељи да спријечи даље нападе на село, гдје је замало остао без сина Петра, Илија формира диверзантску јединицу, са циљем да уништи непријатељско гнијездо одакле се напада село. У тој битци за опстанак, наши јунаци воде и своје личне битке, а њихове породице бивају приморане да напусте своје домове и потраже спас у непрегледној колони која креће ка Србији.

Анимирани филм ,,Kикорики: Већ виђено” почиње од 18:00 часова, а цијена улазнице износиће 3 КМ.

Неодољива Kикорики дружина враћа нам се у новој, незаборавној породичној авантури ,,Kикорики: Већ виђено”. Kраш одлучује да свом најбољем пријатељу Барију приреди незаборавну рођенданску забаву. Он ангажује агенцију ,,Већ виђено”, која својим клијентима организује узбудљиве авантуре на путовањима кроз вријеме. Током ове невјероватне пустоловине, Kрашово непоштовање правила изазваће катаклизмичну несрећу, усљед које ће његови пријатељи бити раштркани у различитим вијековима. Да би спасио другаре и безбједно их вратио кући, Kраш мора брзином муње да путује кроз прошлост и будућност. Времена је мало, па ће помоћ морати да потражи од свог алтер ега из другог времена.