Фото вијест : Гастро манифестација „Вече домаће кухиње“

У Котор Варошу је одржана манифестација „Вече домаће кухиње“, која је окупила 10 излагача. Према оцјени жирија, најљепше уређен штанд на гастро презентацији имала је Исламска вјерска заједница, најразноврснију понуду Римокатолички жупни уред, док је Православна црквена општина Котор Варош имала најоригиналнију етно трпезу.
Пекара „Обеликс“ имала је најразноврснију пекарску понуду, Ловачко удружење „Узломац“ из Котор Вароша добило је награду у категорији најбољи ловачки котлић, док је прво мјесто код риболоваца припало которварошком Спортско риболовном друштву.
Ресторан „Ловац“ имао је најразноврснију понуду и најљепше уређен штанд из области угоститељства.
Најуспјешнијим су уручени пригодни поклони и признања, а сви учесници су се сложили да овакве манифестације на најбољи могући начин промовишу туристичку понуду ове општине Котор Варош.
Бројне посјетиоце, који су уживали у традиционалним јелима которварошког краја, у музичком дијелу програма забављао је ансамбл „Златне струне“.
Манифестација „Вече домаће кухиње“ одржана је у оквиру „Которварошког културног љета“, које су организовали Центар за културу и информисање и општина Котор Варош у сарадњи са Министарством просвјете и културе Републике Српске.