ФУДБАЛСКИ ВЕТЕРАНИ КОТОР ВАРОША ПРВИ НА ТУРНИРУ ПРИЈАТЕЉСТВА

Други Међународни турнир пријатељства у малом фудбалу “Котор Варош 2018” заједнички су организовали општина Котор Варош и Удружење за промоцију и значај спортске рекреације Котор Варош, уз подршку Министарства породице, омладине и спорта Републике Српске.

Которварошки фудбалски ветерани освојили су прво мјесто на Другом Међународном турниру пријатељства “Котор Варош 2018”, на којем су поред освајача турнира учествовали још и ветерани из Крања, Апатина, Приједора, Сокобање и “Јадрана” из Голубинаца.

У конкренцији шест екипа Которварошани су остварили три увјерљиве побједе и тако наставили низ успјеха у овој години.

 


Друго мјесто освојили су ветерани Јадрана из Голубанаца, трећи су били гости из Сокобање, четврто мјесто припало је ветеранима из Приједора, пети су били ветерани из Крања, а шести ветерани из Апатина. Најбољи играч и стријелац турнира, уједно и члан побједничке екипе, Јасмин Варошић рекао је да су нијансе одлучивале о побједнику турнира.
“Похвалио бих ангажман и залагање свих екипа, а наше прво мјесто је плод уиграности и искуства”, истакао је Варошић.

Капитен фудбалских ветерана из Голубинаца Миодраг Сердар посебно је захвалио домаћину на одличној организацији.
“Са општином Котор Варош његујемо братске одбносе, а фудбалски ветерани из овог града су наши истински пријатељи и са задовољством могу рећи да су овај турнир организовали на врхунском нивоу”, нагласио је Сердар.

Ветерани из Апатина су у први план ставили квалитет турнира, који има за циљ промоцију општине Котор Варош и рекреације као здравог начина живота.
“Ови дивни људи из Котор Вароша су показали зашто су препознатљиви у региону, прије свега у организацији а онда и у гостопримству”, рекао је Радован Миладиновић, капитен фудбалских ветерана из Апатина.

Пехаре и дипломе свим екипама уручио је начелник општине Котор Варош Зденко Сакан, који је том приликом честитао учесницима Турнира пријатељства на одличној игри и коректном понашању.
Уприличено је и заједничко дружење на имању чувене траварке из Дабоваца Љубице Марковић, која је угостила све екипе и том приликом пружила подршку фудбалским ветеранима у њиховом настојању да се баве рекреацијом и промовишу здрав начин живота.