Канонада младих футсалера за шампионско славље

Омладинска екипа КМФ „Котор Варош“ нови је шампион Републике Српске. Наши млади футсалери су у финалном сусрету завршнице Омладинског првенства Републике Српске која је одиграна данас у которварошкој спортској дворани, савладали екипу КМФ „Челинац“ са убједљивих 9:1, и на веома упечатљив начин дошли до шампионског пехара. Да ће пехар намјењен шампиону остати у Котор Варошу видјело се већ у првом минуту утакмице када су Стефан Поповић и Дејан Трифковић својим головима довели Котор Варош у вођство од 2:0.   До краја полувремена Поповић је са још два гола запечатио судбину Челинчана. Почасни погодак за госте постигао је Малић, за 4:1 на полувремену. У другом дијелу игре слика на терену се није мијењала, Трифковић се још три пута уписао у листу стрелаца, једном је стријелац био Едхем Јусић, а гости су успјели постићи и један аутогол, за коначних 9:1, и шампионско славље Которварошана могло је да почне.

За најбољег играча овог завршног турнира проглашен је Дејан Трифковић, док је пехар за најбољег голмана, отишао у руке Стефана Пејаковића.

Пехаре најбољим екипама и појединцима уручили су Саша Андријашевић, предсједник Комисије за мали фудбала ФСРС, Зоран Вујат, сардник за омладински фудбал ФСРС и Драган Пејаковић, предсједник УО КМФ „Котор Варош“. Одличан организатор овог завршног турнира био је КМФ „ Котор Варош“.

Шампионска екипа КМФ „Котор Варош“:

 1. Стефан Пејаковић
 2. Дејан Васиљевић
 3. Ахмет Вунић
 4. Дамир Пуцаревић
 5. Стефан Поповић
 6. Милош Чупић
 7. Дејан Трифковић
 8. Младен Жарић
 9. Александар Гламочак
 10. Едхем Јусић
 11. Никола Жарић

Тренер: Владан Ђекановић