KK ,,Младост“ поражена у Приједору

Синоћ је у спортској дворани у Приједору одиграно 13.коло Друге лиге ,,Запад“, а састали су се домаћа екипа КК Хунтерс ПД и КК Младост Котор Варош.

Прва четвртина припала је домаћину, те на мали одмор одлазе са предношћу од 6 разлике и тим је прва четвртина завршена резултатом 27:21. У другој четвртини гости из Котор Вароша су показали бољу игру и одлазе на полувријеме са предношћу 39:45 у корист гостију.

Трећа четвртина припала је Приједорчанима, али гости су још увијек имали предност од 6 разлике и четвртину завршили 51:57 поново у своју корист. Которварошани су водили пред сам крај утакмице, али умор, пад концентрације и искуснија домаћа екипа успијела је да дође до побједе и тим оправда епитет лидера лиге. Утакмица је завршена резултатом 74:67 за домаћу екипу.

Најефикаснији код Которварошана био је и овај пут Драган Војин са постигнутих 34 поена, а пратио га је Дени Варошић са 23. Лука поповић убацио је 5, Адам Јокановић и капитен екипе Синан Чушевић убацили су по 2, док је Бранко Ћорић уписао 1 поен.