Комшијски дерби без побједника

Футсалери Котор Вароша и теслићке Младости, задовољили су укусе пробирљиве которварошке публике, одигравши синоћ меч 2. кола Друге футсал лиге РС, пун узбуђења, преокрета и феноменалних потеза играча оба тима, на крају је резултат гласио 2:2. Први дио првог дијела игре протекао је у опрезном „испипавању пулса“ са обе стране, док смо у преосталих десет минута видјели брз и технички поткован футсал, у којем су се боље снашли гости, који су у 16. минуту повели са 0:1, страховитим шутем Радића, који је завршио у самим рашљама Радивојевићевог гола. Са минималним вођством гостију се отишло на одмор. Друго полувријеме је почело са нападима домаћих, који су стрпљиво плели мрежу око гола Теслићанаца. Таква игра исплатила се у 34. минуту када которварошани долазе до потпуног преокрета у режији вечерас маестралног Татара, прво је снажним шутем са десетак метара „поцијепао“ мрежу гостију за 1:1, да би се након тридесетак секунди, најбоље снашао у гужви пред голом гостију за предност од 1:2. Кратко је трајала радост око 100 домаћих навијача у которварошкој спортској дворани, контру Младости из 36. минута, у изједначење је претворио Павловић за коначних, и рекло би се праведних 2:2.

КМФ „Котор Варош“ – КМФ „Младост“ Теслић 2:2 (0:1)
Спортска дворана Котор Варош, Судије: Жељко Драгојевић (БЛ), Драган Мејакић (БЛ), Синиша Иванчевић (БЛ), Делегат: Боро Тепић (Котор Варош), Стрелци: Сенедин Татар 1:1(34), 2:1 (34) – (КМФ „Котор Варош“), Горан Радић 0:1 (16), Владимир Павловић 2:2 (36) – (КМФ „Младост).

КМФ „Котор Варош“: Радивојевић, Кнежевић, Стојановић, Недић, Малијевић, Вучановић, Башић, Хибић, Татар 2, Б. Ђекановић, С. Ђекановић.
КМФ „Младост“ Теслић: Петковић, Павловић 1, Шакановић, Јовичић, Душанић, Продић, Радић 1, Стојановић, Мусић, Јокић.