Кошаркаш Мајамија Горан Драгић на пријему код Вучановића

Начелник општине Котор Варош Далибор Вучановић организовао је данас пријем за прослављеног НБА кошаркаша и репрезентативца Словеније Горана Драгића.
Драгић већ два дана борави у Котор Варошу заједно са супругом, која је поријеклом из града на обалама Врбање. Начелник Вучановић је упознао кошаркаша Мајамија о стању спорта на подручју општине, привредним кретањима и првацу развоја локалне заједнице.
Горан ме упознао о својој професионалној каријери и личним амбицијама, а надам се да ће по завршетку каријере поново доћи у нашу општину и реализовати одређене циљеве на пословном или спортском плану“, рекао је Вучановић.
Драгић није први пут у Котор Варошу, долазио је и претходних година, али је почаствован пријемом код начелника Вучановића.
Заволио сам овај град и искрено се надам да ћу приликом наредног доласка помоћи у раду са дјецом, младим кошаркашким талентима“, нагласио је Драгић.
Словеначког репрезентативца очекују квалификације за Европско првенство, а изнио је и своје виђење о шансама Србије у квалификацијама за Олимпијске игре.
Србија у овом тренутку има два подједнака тима, селектор Ђорђевић на располагању има квалитетан играчки кадар, тако да су они фаворити за пласман у Рио“, додао је Драгић.
Са Мајамијем има уговор до 2020. године, а у нову сезону улазе са већим амбицијама од овогодишњих, гдје су у плеј оф серији изгубили од Торонта.

Извор: opstinakotorvaros.com