“КОТОР ВАРОШ 2024”: АС “ФИЛИП” И ФТ “ДОБОРОВЦИ” ПРВИ ЧЕТВРТФИНАЛИСТИ, ВЕЧЕРАС НА ПРОГРАМУ ГРУПА „СМРТИ“

Утакмице у групи „А“ донијеле су и прва изненађења на турниру. Фаворизована екипа АС “Филип” доживјела је на старту неочекиван пораз од младе екипе ФТ “Доборовци”, али се затим са двије сигурне побједе као другопласирана дочепала четвртфинала. Екипа „Елли бар“ је на тренутке показала да су спремни помрсити конце фаворитима, али неке јефтине грешке су их на крају скупо коштале.

АС „Малија“- ДС Фото 8-2
Пекара „Кум“- ДС Фото 6-1
АС „Малија“ – Пекара „Кум“ 0-5
Ели Бар- КБ “Треф” 3-1
АС “Филип”- Доборовци 0-4
ФТ “Доборовци”- Ели Бар 3-2
Ас Филип- КБ “Треф“ 6-1
Ели Бар- Ас “Филип” 6-2
ФТ “Доборовци”- КБ “Треф” 3-0

Вечерас нас од 19 часова у групи „Ц“ очекује прави мали „рат“, јер за екипу Пријатељи „Паб“/цвјећара „Бланка“ наступају Дејан Трифковић, Бобан Јошић и Дашо Вучић, а за Кафе бар „Ривер“ браћа Модић и Мирослав Недић.

Поред њих своју шансу свакако види и Милко Бабић са друговима из Кмф „Јошавка“, а највећа непознаница је екипа „Изовент“ за коју наступају момци из Бањалуке. У млађој омладинској групи Пекара „Кум“ је са двије побједе изборила пролаз даље.


Организатор ове најмасовније спортске манифестације је ЈУ „Центар за културу, спорт и информисање“ уз велику подршку Општине Котор Варош и низа привредних субјеката на челу са генералним спонзором „Квимпекс д.о.о.“.