Котор Варош: “Кућа радости” у уторак организује радионицу “Новогодишње радости”

Центар за породицу “Кућа радости” Котор Варош упутио је позив дјеци и родитељима на дружење на којем би у претпразничној чаролији израђивали заједно новогодишње украсе и јелку.
Радионица под називом “Новогодишње радости” биће одржана 20. децембра у 17 часова у просторијама “Куће радости” у приземљу стамбене зграде код Средњошколског центра “Никола Тесла”.
„Циљ радионице су заједничке активности родитеља и дјеце у прављењу накита и честитки за продају. Водитељ радионице је дипломирани педагог и васпитач предшколске дјеце Слађана Кучук. Скрећемо пажњу родитељима да је обавезно да понесу папуче за њих и дјецу“, навели су у Центру за породицу ” Кућа радости” на својој интернет страници.
Такодје је на јучерашњем радном састанку у оквиру плана активности “Куће радости” разматране и ставке као што су радно вријеме, распоред и програм радионица и организација новогодишњих садржаја. Утврђено је да ће стручни тим који ће водити радионице различитих садржаја чинити дипломирани социјални радник Санела Микић, која је и координатор радионица, дипломирани педагог и васпитач предшколске дјеце Слађана Кучук, дипломирани психолог Снежана Гајанин и професор ликовне умјетности Сандра Дукић.