KОТОР ВАРОШ УБЈЕДЉИВО САВЛАДАО ЉУБИЊЕ

Прву побједу на домаћем терену у овој сезони Прве лиге РС добио  је синоћ Kлуб малог фудбала Kотор Варош против Љубиња 7:2.

Kоторварошани су оправдали улогу фаворита, иако су у великом дијелу меча имали млак приступ утакмици и играли са пола гаса, па гости из Љубиња с обзиром на то могу бити задовољни и са пет голова минуса.

Љубиње је офанзивно отворило меч и у неколико наврата запријетило, али је на висини задатка био голман Kотор Вароша Милен Kутић. Домаћи су се послије неколико минута уозбиљили и поставили ствари на своје мјесто. Мрежу гостију начео је капитен Мирослав Недић, а у другом дијелу првог полувремена прорадили су и остали играчи.

Предност је удвостручио Александар Тепић, а за најљепши потез утакмице побринуо се Лале Башић који је снажним и прецизним ударцем погодио рашље гола и повећао на 3:0. До одласка на одмор у листу стријелаца су се уписали и Младен Ђукић и Санди Бехарић, који је сигурно извео пенал досуђен послије намјерног играња руком једног гостујућег футсалера.

 

Домаћи тим је наставио по старом и у другом полувремену и на 6:0 је повисио Бојан Ђекановић. Тада је дошло до пада у игри, домаћи су дјеловали безвољно на терену, што Љубиње користи и два пута тресе мрежу резервног голмана Здравка Вучановића. Kоторварошани су се тек тада пробудили из сна, а Бехарић другим голом поставља коначних 7:2.

Kотор Варош послије пет одиграних кола има три побједе и два пораза, а у сљедећој рунди иде на гостовање у Брчко.