Которварошка котлићијада постала препознатљив бренд у РС и региону

Поводом 24. априла – Дана општине Котор Варош, у недјељу (22. април) ће се на градском купалишту „Бјелине“ одржати 10. традиционална котлићијада.

Очекује се учешће преко 80 екипа из Републике Српске, Федерације БиХ, Србије, Хрватске и Словеније, које ће се такмичити у припремању ловачког и риболовачког котлића.

Према ријечима директора Туристичке организације општине Котор Варош Миодрага Петровића овогодишња јубиларна котлићијада биће организована на највишем нивоу.

Градско купалиште „Бјелине“ је спремно да угости велики број екипа у такмичарском дијелу, али и оне које ће ревијалним наступом увеличати ову манифестацију. Очекујемо да ово буде најмасовније дружење ловаца и риболоваца у Републици Српској“, истакао је Петровић.

Организатори су обезбиједили довољне количине шарана и зачина за све учеснике, као и точено пиво за све посјетиоце, а најуспјешнијим екипама биће уручене вриједне робне награде, пехари и дипломе.

Поред богате гастро понуде биће уприличен и културно умјетнички програм.

Због чињенице да влада велико интересовање за ову манифестацију неопходно је да сви који желе учествовати у такмичарском дијелу на вријеме пријаве екипу и резервишу мјесто на купалишту „Бјелине“. Контакт особа је Миодраг Петровић (066/676-539).

“Которварошку котлићијаду” организују локална Туристичка организација и општина Котор Варош.

(opstinakotorvaros)