Малинари представили своје производе

У организацији ЈУ „Центар за културу, спорт и информисање“ и которварошког Удружење прозвођача воћа у суботу је на платоу испред Хипо банке одржана манифестација „Дан малине“. Манифестација је била изложбено-продајног карактера, а посјетиоци су дегустирали свјеже убране малине, као и џемове, слатка, сокове, колаче и ликере од ове јагодичасте биљке. Све изложено грађани су могли да купе по веома повољним цијенама.

Пет которварошких малинара презентовало је своје производе од малине на овој манифестацији која се по прву пут одржала у нашем граду.

Овакав вид представљања малинара је свакако корисно за чланове нашег удружења и уједно мјесто за размјену искустава и презентацију њихових производа. Надамо се да ћемо наставити са добром сарадњом са Центром за културу, спорт и информисање, и ову манифестацију организовати и слиједеће године уз још масовнији одзив малинара“, истакла је Силвана Стојановић, предсједница Удружења прозвођача воћа.

Малинарима, Миловану Станишљевићу, Миленку Ђукићу, Неџаду Смајловићу, Младену Станићу и Данијелу Тепићу, захвалнице за учешће на овој манифестацији уручио је Драган Зељковић, директор ЈУ „Центар за културу, спорт и информисање“.

DSC04700DSC04697DSC04694DSC04689DSC04680DSC04684DSC04703DSC04704DSC04705DSC04706