Малишани фудбалских ветерана се дружили са Деда Мразом

Которварошки фудбалски ветерани и њихови пријатељи су уприличили традиционално дружење са супругама и малишанима, које је Деда Мраз обрадовао са пакетићима.

На овај начин су крунисали још једну успјешну годину, а поред сјајних резултата на спортском пољу могу се похвалити и чињеницом да су проширили своје породице и тако повећали наталитет.

Малишани су уз музику и забавне садржаје уживали у просторијама ФК „Младост“, а њима у част је приређен и величанствен ватромет.

Знак племенитости и доброте је измамио радост и осмијехе малишана, али и њихових мама, бака и дједова.

Деда Мраз уручио је свим дјечацима и дјевојчицама пакетиће уз жеље да им наредна година буде још успјешнија од текуће, уз много здравља и да остваре своје жеље и зацртане циљеве. Пожелио им је да упознају још много другова и другарица, да слушају своје родитеље и да се наредне године поново сретну у још већем броју просторијама Фудбалског клуба „Младост“, а најмлађи су упутили још по коју жељу родитељима.

Желимо да се наши родитељи међусобно што више друже, јер ће онда бити више пакетића и забавних садржаја за нас, што нас посебно радује“, поручили су углас дјеца и унучад фудбалских ветерана.

Супруге фудбалских ветерана и њихових пријатеља су поносне на своје мужеве, јер нису заборавили да је вријеме празника истовремено и вријеме даривања, али и због чињенице да су дјеца имала прилику да се међусобно још више упознају.

Ново дружење је заказано за 8. март, а договорен је и одлазак у Терме Озрен са љепшим половинама, које имају разумијевања за наступе на бројним турнирима у земљама региона“, истакли су фудбалски ветерани Котор Вароша.

Ветерани су се захвалили протонамјеснику парохије мајданске Мирку Батару, који традиционално пружа подршку овом догађају набавком пакетића.

Из Удружења за промоцију и значај спортске рекреације су позвали још једном све људе добре воље да 19. јануара /петак/ својим присуством увеличају Богојављенску литију и подрже храбре и одважне младиће, који ће пливати за Часни крст.