„МГ Систем“ тријумфовао у Котор Варошу

Тријумфом екипе „МГ Систем“ у сениорској конкуренцији завршен је турнир у уличној кошарци „Котор Варош 2018“ на коме је учествовало 20 екипа у двије узрасне категорије.

У финалној утакмици Свитлица, Звонар, Николић и Јовановић су савладали екипу „Кафе бар ОК“ резултатом 14:9, а у полуфиналу екипу „Пекара Обеликс“ са 12:8.

За најбољег „тројкаша“ синоћ је проглашен Страхиња Јовановић из побједничке екипе, који је у конкуренцији 28 такмичара погодио 8 тројки из десет покушаја.

Турнир у Котор Варошу је један од најбоље организованих и са великим задовољством долазимо у овај град, гдје је право уживање играти пред публиком која воли кошарку. Честитам нашим ривалима на фер и коректној игри и организатору на одлично обављеном послу„, истакао је Јовановић.

Прво мјесто у кадетској конкуренцији освојила је екипа ЈУ „Центар за културу, спорт и информисање“, која је у иналу савладала екипу „Пекара Обеликс“ резултатом 11:2.

Пехаре, дипломе и новчане награде најуспјешнијим појединцима и екипама уручио је начелник општине Котор Варош Зденко Сакан.

 

Организатори турнира били су општина Котор Варош и ЈУ „Центар за културу, спорт и информисање“, уз подршку бројних привредних субјеката.