Мјесна заједница Котор Варош подијелила новогодишње пакетиће

Мјесна заједница Котор Варош подијелила је новогодишње пакетиће за дјецу који су прикупљени у акцији „Пакетић пун љубави“, коју је почетком мјесеца покренула Мјесна заједница Котор Варош.

Кроз ову акцију заједно са Дједом Мразом, Бака Мразицом и Вилом обрадовано је oko 250 дјеце ове и других мјесних заједница са подручја општине Котор Варош.

У Мјесној заједници Котор Варош истичу да су задовољни одзивом суграђана чија подршка ни за ову акцију није изостала.

Драго нам је што смо за вријеме поста и празничног даривања успијели да скупимо оволики број пакетића, које смо подјелили најмлађим суграђанима и донијели осмијех на њихова лица. Захваљујемо се свима који су нас подржали и обезбиједили овако квалитетне пакетиће, као и волонтерима који су се потрудили да уљепшају ову акцију“, изјавио је Станко Тепић предсједник Савјета Мјесне заједнице Котор Варош.

Велики допринос су дали: ЈУ Дјечији бртић „Лариса Шугић“ Котор Варош, Актив младих Српске демократске странке Котор Варош, МГ Систем и МГ Деко Котор Варош, Радојица и Дара Благојевић, Дражен Симуновић, Гал и Марина Кршић и многи други.

Иначе Мјесна заједница Котор Варош покретач је бројних хуманитарних и других акција, као и пројеката на подручју општине Котор Варош и у посљедње три године постала препознатљив политички фактор који стоји на услузи грађанима.